Eurovision 2014: Αύριο η πρώτη πρόβα των Freaky Fortune και Risky Kid

29 Απρ. 2014 - 09:06 | Eurovision

Τα φτερά τους για Δανία ανοίγουν σήμερα τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Eurovision, καθώς οι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα κάνουν αύριο, Τετάρτη, την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του «B&W Hallerne», ενόψει του ημιτελικού της 8ης Μαΐου!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι εκπρόσωποί μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού αναχωρούν το μεσημέρι για την Δανία, όπου έχουν ήδη αρχίσει οι πρόβες των χωρών που διαγωνίζονται στον α’ ημιτελικό.

Η πρώτη, «αναγνωριστική», πρόβα του «Rise Up» στη σκηνή θα γίνει την Τετάρτη, στις 16:30 (ώρα Ελλάδας) και θα έχει διάρκεια μισή ώρα, όπως και όλων των χωρών.

Freaky Fortune και Riksykidd θα ανέβουν ξανά στο stage το Σάββατο, ενώ μία ημέρα πριν διαγωνιστούν, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Μαΐου, θα γίνουν δύο τελικές πρόβες (dress rehearshals) όλων των χωρών του β’ ημιτελικού, η πρώτη από τις 16:00 έως τις 18:30 και η δεύτερη από τις 22:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τέλος, την Πέμπτη, λίγο πριν το «Rise Up» διεκδικήσει ένα από τα δέκα «εισιτήρια» για τον τελικό της φετινής Eurovision θα γίνει η πρόβα τζενεράλε (16:00 – 18:00).

Τα φώτα του «Β&W Hallerne» θα ανάψουν για τον β’ ημιτελικό στις 22:00, ενώ θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των χωρών που προκρίθηκαν, όπου και θα καθοριστεί η σειρά εμφάνισής τους στον τελικό!