Eurovision 2017: Έτσι θα εμφανιστεί η Demy στη σκηνή

18 Μαρ. 2017 - 12:50 | Eurovision
Eurovision 2017: Έτσι θα εμφανιστεί η Demy στη σκηνή

Σε λιγότερο από δύο μήνες η Demy θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2017, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το This Is Love. Αρχικός στόχος είναι να περάσει η Ελλάδα στον τελικό και κατόπιν να τερματίσει σε μία από τις πρώτες θέσεις.

Η Demy αποκάλυψε -όσα της επιτρέπεται- για την εμφάνισή της επί σκηνής στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου: «Δεν θα είμαστε έξι άτομα, θα είμαστε λιγότεροι. Πριν μου αποκαλύψει ο Φωκάς Ευαγγελινός πως θα βγω στη σκηνή του έλεγα «Τι θα κάνω; Θα κολυμπήσω; Θα πετάξω»; Κι εκείνος ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε φορά, οπότε πρέπει να είναι κάτι καλύτερο από το προηγούμενο. Σίγουρα υπάρχει χορός, όχι με την κλασική έννοια του dance, θα είναι πιο εμπνευσμένο. Δεν θα φορέσω κόκκινο σε καμία περίπτωση. Μισώ τους ανεμιστήρες πάνω στη σκηνή, τώρα προσπαθώ να το ξεπεράσω».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε στην τραγουδίστρια πως έμαθε ότι «Θα υπάρχει μια εναλλαγή όταν το τραγούδι γίνεται από slow σε dance, έχει άλλη μια έκπληξη στο δεύτερο κομμάτι και λίγο πριν το φινάλε έχει μια τρίτη». Η Demy το επιβεβαίωσε.