Eurovision 2017: Τι δείχνουν τα προγνωστικά για την Ελλάδα ένα μήνα πριν τον ημιτελικό

11 Απρ. 2017 - 04:59 | Eurovision
Eurovision 2017: Τι δείχνουν τα προγνωστικά για την Ελλάδα ένα μήνα πριν τον ημιτελικό

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από τη στιγμή που θα ανάψουν τα φώτα στο International Exhibition Centre του Κιέβου για τον α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision, στις 9 Μαΐου, στον οποίο διαγωνίζονται η Ελλάδα και η Κύπρος.

Τα προγνωστικά για τις χώρες που θα καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό της 13ης Μαΐου δίνουν και παίρνουν, με την Ελλάδα να θεωρείται μία από τις καλές φετινές παρουσίες.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, η Demy με το This Is Love θα είναι μία από τις συμμετοχές που θα περάσουν στον τελικό και, μάλιστα, εκτιμάται θα είναι στην τέταρτη ή πέμπτη θέση της κατάταξης (η οποία αποκαλύπτεται μετά την διεξαγωγή του τελικού).

«Δεν φοβάμαι τόσο για την τελική θέση που θα πάρουμε, με απασχολεί η καλλιτεχνική αξία μιας εμφάνισης όπου θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Νομίζω πως με τόσες πρόβες είναι εφικτό», δήλωσε  η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, ενώ αποκάλυψε πως στο Κίεβο θα την συνοδεύσουν όλοι οι συνεργάτες της από την δισκογραφική εταιρεία Panik, οι άνθρωποι που επιμελούνται την εμφάνισή της, συνεργάτες από την ΕΡΤ και η οικογένειά της.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά, το «εισιτήριο» για τον τελικό εκτιμάται ότι θα πάρει και ο Hovig με το Gravity, ωστόσο, θεωρείται πως θα είναι στις τελευταίες θέσεις του ημιτελικού.