Eurovision 2017: Το λάθος της εκφωνήτριας της ΕΡΤ που άφησε την Κύπρο εκτός τελικού

10 Μαίου 2017 - 14:23 | Eurovision
Eurovision 2017: Το λάθος της εκφωνήτριας της ΕΡΤ που άφησε την Κύπρο εκτός τελικού

Η Κύπρος, με τον Hovig και το τραγούδι "Gravity" σε στίχους του Σουηδού Thomas G:son, προκρίθηκε στον τελικό του 62ου διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 13 Μαϊου, στο Κίεβο.

Ο Hovig σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του "Όλα Για Σένα" μίλησε για την χθεσινή του εμπειρία πάνω στη σκηνή, αναφέρθηκε σε όλο το παρασκήνιο που τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η κυπριακή αποστολή αγωνιούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού η Κύπρος ήταν η 9η χώρα που ανακοινώθηκε πως πέρασε στον τελικό. 

Μέσα σε όλα απαντά και για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την εκφωνήτρια της ΕΡΤ που άφησε την Κύπρο εκτός τελικού πριν καν τελειώσει η ψηφοφορία, κάτι το οποίο παρατήρησε και ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο οποίος παρακολούθησε τον διαγωνισμό τραγουδιού από το κανάλι της ΕΡΤ.

Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκαν επίσης οι: Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος, Βέλγιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον τελικό της Eurovision 2017 βρίσκονται η διοργανώτρια Ουκρανία και οι Big 5 (Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία).

Save & continue editing