Το ελληνικό τραγούδι γνωστή επιτυχία που είχε κοπεί από τη Eurovision!

Το  ελληνικό τραγούδι γνωστή επιτυχία που είχε κοπεί από τη Eurovision!

Στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” έδωσε συνέντευξη η Ελπίδα, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε προτείνει την “Ντισκοτέκ” για την Eurovision, αλλά απορρίφθηκε.

«Φέτος είναι 40 χρόνια από τότε που πήγα στην Eurovision, στο Ισραήλ, με τον “Σωκράτη” και με έχουν φωνάξει. 10, 11 και 12 Ιανουαρίου γίνεται το μεγάλο event της Eurovision στο Ισραήλ και είμαι ένας από τους τρεις guests που θα έχουν. Θα τραγουδήσω το “Σωκράτη” με τη συμφωνική ορχήστρα του Τελ Αβίβ. Τότε προσπαθούσα κάθε χρόνο να πάω στη Eurovision.

Έστελνα τραγούδια και μου τα απέρριπταν. Με είχαν φωνάξει και στο “Μάθημα σολφέζ”, αλλά είχα μεράκι να πάω μόνη μου. Δεν ήθελα να είμαι με τους τέσσερις. Είχα στείλει τη “Ντισκοτέκ” και ήρθε επιλαχών. Το είχαμε στείλει στη Eurovision και δεν πέρασε. Και το είχαμε κάνει και στα γαλλικά», είπε η Ελπίδα.

Στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” έδωσε συνέντευξη η Ελπίδα, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε προτείνει την “Ντισκοτέκ” για την Eurovision, αλλά απορρίφθηκε. «Φέτος είναι 40 χρόνια από τότε που πήγα στην Eurovision, στο Ισραήλ, με τον “Σωκράτη” και με έχουν φωνάξει. 10, 11 και 12 Ιανουαρίου γίνεται το μεγάλο event της Eurovision στο Ισραήλ και είμαι ένας από τους τρεις guests που θα έχουν. Θα τραγουδήσω το “Σωκράτη” με τη συμφωνική ορχήστρα του Τελ Αβίβ. Τότε προσπαθούσα κάθε χρόνο να πάω στη Eurovision. Έστελνα τραγούδια και μου τα απέρριπταν. Με είχαν φωνάξει και στο “Μάθημα σολφέζ”, αλλά είχα μεράκι να πάω μόνη μου. Δεν ήθελα να είμαι με τους τέσσερις. Είχα στείλει τη “Ντισκοτέκ” και ήρθε επιλαχών. Το είχαμε στείλει στη Eurovision και δεν πέρασε. Και το είχαμε κάνει και στα γαλλικά», είπε η Ελπίδα.
Το διαβάσαμε στο zappit


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: