Επικαιρότητα:

Eurovision 2013: Ο Αγάθωνας ως Πίπη Φακιδομύτη!

10 Μαίου 2013 - 20:39 | Eurovision

Στους ρυθμούς του μπαγλαμά χορεύει το Μάλμε, με τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra να έχουν τρελάνει τους πάντες με το κέφι και την θετική τους ενέργεια! Μάλιστα, ο ρεμπέτης δεν δίστασε να ντυθεί... Πίπη Φακιδομύτη!

Κόκκινη περούκα με αφέλειες και κοτσιδάκια, όπως η παιδική ηρωίδα, φόρεσε ο Αγάθωνας και επιλογή του μόνο τυχαία δεν ήταν! Βλέπεις, η Πίπη Φακιδομύτη είναι έργο της Σουηδέζας συγγραφέως Άστριντ Λίντγκρεν, οπότε τους... τίμησε δεόντως τους διοργανωτές ο ρεμπέτης. Εκτός, βέβαια, κι αν εσένα σου θυμίζει τον Οβελίξ...!

Koza Mostra και Αγάθωνας το διασκεδάζουν από τις πρόβες, μέχρι τις συνεντεύξεις, ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής είχε «άραγμα» και προετοιμασία στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η δεύτερη πρόβα του «Alcohol Is Free» θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ, μία ημέρα πριν τον ημιτελικό (την Πέμπτη που μας έρχεται), θα γίνει η πρώτη πρόβα τζενεράλε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως Koza Mostra και Αγάθωνας θα εμφανιστούν με total black look και φούστες με λευκές λεπτομέρειες που δεν θα είναι καρό, σαν αυτές που φόρεσαν στον ελληνικό τελικό!

Στο μεταξύ, τα προγνωστικά μας ανέβασαν πέντε θέσεις και θεωρούν την Ελλάδα 11η στις πιθανότητες να κερδίσει τον διαγωνισμό, ενώ το τραγούδι μας είναι από τα φαβορί του β’ ημιτελικού.