Επικαιρότητα:

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται

08 Μαίου 2024 - 18:31 | Eurovision
Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται

Σε μερικές ώρες από τώρα η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και ασφαλώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω της για τουλάχιστον 3 ολόκληρα λεπτά.

O 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτη (7/5) με τη διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού, ενώ σήμερα λαμβάνουν χώρα οι γενικές πρόβες πριν από τον Β’ Ημιτελικό, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το “ZARI”.

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, έχουμε μόνο εμάς…»

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε ξανά στη σκηνή του Malmo arena το απόγευμα της Τετάρτης 8/5 και πραγματοποίησε τη γενική της πρόβα.

Η πρόβα ήταν ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν ακριβώς αυτό που πρόκειται να συμβεί και το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις.

Ο διακεκριμένος χορογράφος Majnoon έχει δημιουργήσει μια χορογραφία που συνδυάζει το street style και χαρακτηριστικές κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Όλα αυτά βεβαίως υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και μην ξεχνάτε τη φετινή Eurovision την απολαμβάνουμε μόνο με Βίκος Cola! Γιατί αυτήν τη βραδιά… δε διψάμε μόνο για το 12άρι!

Πηγή: gossip-tv.gr