Επικαιρότητα:

Έλενα Παπαρίζου: Δεν θέλω να είναι πολιτική η Eurovision, αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις

11 Μαίου 2024 - 11:52 | Eurovision
Έλενα Παπαρίζου: Δεν θέλω να είναι πολιτική η Eurovision, αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις

Την Έλενα Παπαρίζου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή από τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, όπου και επέστρεψε με το «My number one» στη σκηνή. Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι όσο και για τα όσα έχουν συμβεί με την Ολλανδία και το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρίνα Σάττι ήταν πάρα πολύ καλή! Είχε πολύ ωραία ενέργεια, θετικότατο πλάσμα όπως και γενικότερα όλη η ομάδα της ελληνικής αποστολής. Εγώ δεν την είδα καθόλου αγχωμένη στην εμφάνιση της, την είδα πανέτοιμη».

«Ήταν σε όλα πάρα πολύ καλή! Πάρα πολύ καλή διάθεση, έχει μια καταπληκτική ομάδα δίπλα της, από τον δάσκαλο φωνητικής μέχρι και τα παιδιά που την πλαισιώνουν πάνω στη σκηνή. Μόνο που έχει τον Φωκά Ευαγγελινό δίπλα της, γιατί με αυτόν έχω συνεργαστεί εγώ, εντάξει».

«Συγνώμη, δεν γνωρίζω τίποτα για όλα αυτά με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας γιατί δουλεύω από το πρωί. Δεν θα ήθελα όμως να είναι πολιτική η Eurovision γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει. Φέτος το σλόγκαν είναι «United by music» αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις. Να το πω έτσι πολύ καθαρά και πολύ γλυκά» υπογράμμισε, επίσης, η Έλενα Παπαρίζου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

πηγή: zappit.gr