Επικαιρότητα:

Silia Kapsis: Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί

14 Μαίου 2024 - 17:49 | Eurovision
Silia Kapsis: Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Silia Kapsis. Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision μίλησε για την εμπειρία της από τον μουσικό διαγωνισμό παρέα με τη μητέρα της, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με την τηλεφωνική έκπληξη που της έκαναν στον αέρα η γιαγιά και ο παππούς της.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη», ανέφερε αρχικά η Silia Kapsis.

«Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά. Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες», παραδέχεται σε άλλο σημείο η 17χρονη τραγουδίστρια.

«Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου», εξομολογείται η Silia Kapsis όταν δέχθηκε την τηλεφωνική έκπληξη από τη γιαγιά της.

«Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί», απάντησε η Silia Kapsis εμφανώς συγκινημένη σε σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, με τη μητέρα της τραγουδίστριας να σημειώνει: «Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της».

Πηγή: zappit.gr