Η Δέσποινα Ολυμπίου μαζί με τον νέο της αγαπημένο στη Eurovision!

14 Μαίου 2013 - 17:19 | Eurovision

Για το πώς θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να μην προκριθεί στον τελικό της Eurovision, όλα όσα έχει ετοιμάσει για τον αποψινό ημιτελικό και... τον νέο της σύντροφο που την συνοδεύει στο Μάλμε, μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου!

Δίπλα της πάντα και στήριγμά της είναι ο νέος της σύντροφος, Πάνος Δούκας. Ο 37χρονος μελαχρινός, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τα Ναυτιλιακά, ενώ έχει μπει στη ζωή της Δέσποινας εδώ και αρκετούς μήνες, με τις φήμες να λένε πως ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! «Κοιτάω συνήθως προς τα μέσα, ιδίως όταν πρόκειται για την προσωπική μου ζωή και δεν με νοιάζει τι θα πούνε. Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη», είπε η εκρόσωπος της Κύπρου, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», λίγες ώρες πριν αρχίσει η «μάχη» στο «Malmo Arena».

«Ένα σχετικό άγχος πριν ανέβω στη σκηνή θα το έχω σίγουρα! Είναι συνηθισμένο για εμάς τους καλλιτέχνες, ειδικά όταν πρόκειται για μια τέτοια εμφάνιση», είπε η Δέσποινα, προσθέτοντας πως η μεγαλύτερη δυσκολία είναι το a cappella ξεκίνημα του «Αν Με Θυμάσαι», αλλά και το να μην αποσπάσει την προσοχή της ο ενθουσιασμός του κόσμου.

Όσο για τα προγνωστικά, που θέλουν την Κύπρο να μένει εκτός τελικού;
«Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό! Αλλά είναι ένας διαγωνισμός και σαν διαγωνισμός είναι άχαρο πράγμα. Έχω ευχαριστηθεί την όλη διαδικασία, σημασία έχει να αφήσουμε καλές εντυπώσεις και να περάσουμε καλά. Κάποιος θα περάσει και κάποιος όχι», σχολίασε η τραγουδίστρια!