Όλα τα μυστικά για ένα τέλειο καλοκαιρινό πάρτυ στο σπίτι

01 Ιουλ. 2014 - 09:44 | Οικογένεια

Έχεις σκοπό να κάνεις ένα καλοκαιρινό πάρτι στη βεράντα ή τον κήπο του σπιτιού σου; Δες όλα όσα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο πάρτι σου για να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι καλεσμένοι σου.

Αντηλιακή προστασία

Αν το πάρτι γίνει μέρα και μάλιστα σε κήπο καλό είναι να έχεις πρόχειρο κάποιο αντηλιακό για να βάλουν οι καλεσμένοι σου σε περίπτωση που οι ίδιοι δεν έχουν φροντίσει για κάτι τέτοιο. Καλό είναι επίσης να έχεις και σκιά έτσι ώστε να κάθονται κάτω από αυτήν όλοι εκείνοι που δεν επιθυμούν να εκτεθούν στον ήλιο.

 

Αντικουνουπικό

Λόγω καλοκαιριού όλο και περισσότερα κουνούπια κάνουν την εμφάνισή τους. Καλό είναι να έχεις κάποιο αντικουνουπικό σπρέι για να παρέχεις στους καλεσμένους σου αν αυτό χρειαστεί. Για καλό και για κακό βάλε και ένα φιδάκι στην πρίζα!

 

Πολλή ενυδάτωση

Λίγο ο ήλιος, λίγο τα φαγητά, λίγο τα αλκοολούχα ποτά, δε θέλει και πολύ ο καλεσμένος να αφυδατωθεί. Φρόντισε να έχεις άφθονο δροσερό νερό στο χώρο. Ωραίο θα είναι επίσης να παρέχεις στους καλεσμένους σου τροφές που είναι πλούσιες σε νερό όπως είναι το καρπούζι, τα κεράσια, τα καροτάκια και τα αγγουράκια.

 

“Ευκολοσερβίριστες” τροφές

 

Βάλε το φαγητό και τα ποτά σε εύκολα σημεία έτσι ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι σου να τα προμηθεύονται με ευκολία. Έχε παντού πλαστικά πιατάκια και ποτηράκια έτσι ώστε να τρώνε όποτε θέλουν αλλά φρόντιζε, αν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, να μην αφήνεις τα φαγητά εκτεθειμένα στον ήλιο για πάνω από 2 ώρες.