Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα κάνει μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν

24 Σεπ. 2021 - 16:39 | Υγεία
Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν θα κάνει μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν

Ο ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό σήμερα, άλλαξε δικηγόρο αλλά και υπερασπιστική γραμμή.
Την αποκάλυψη ότι δεν εκπροσωπεί πια τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για το αδίκημα του βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού, έκανε ο Θέμης Σοφός.

Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δήλωσε ότι πλέον δεν εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. 
 
Ποιοι είναι οι νέοι δικηγόροι του

 Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μαζί με την Κική Πακιρτζίδου, είναι οι νέοι πληρεξούσιοι δικηγόροι του προφυλακισμένου ηθοποιού. 

 Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε στον ANT1, λέγοντας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις».

Tην ίδια ώρα, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή, τονίζοντας πως η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.

«Δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας για τον κ. Φιλιππίδη. Για να είναι εκεί, υπάρχει λόγος. Η ψυχολογική του κατάσταση δεν με αφορά» είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, λεγόμενα στα οποία αντέδρασε ο κ. Δημητρακόπουλος.