Φυσικοί τρόποι να αυξήσουν οι άντρες την αντοχή τους στο σεξ!

27 Μαρ. 2015 - 11:40 | Άνδρας

Μυστικά για άνδρες που επηρεάζονται από πρόωρη εκσπερμάτιση ή στυτική δυσλειτουργία …

Η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας άντρας φτάνει σε οργασμό πολύ γρήγορα ή πολύ νωρίτερα από την σύντροφό του και συμβαίνει μέχρι και σε 1 στους 3 άντρες!

Η στυτική δυσλειτουργία συμβαίνει όταν ένας άντρας είναι σεξουαλικά ερεθισμένος, αλλά το πέος του δεν γεμίζει με αρκετό αίμα για να προκαλέσει πλήρη στύση, ή όταν εκείνος δεν μπορεί να διατηρήσει την στύση του για αρκετό χρόνο προκειμένου να ολοκληρώσει μια σεξουαλική πράξη.

Πολλές φορές οι άντρες αισθάνονται μεγάλη αμηχανία, όταν έχουν δυσκολία παραγωγής και διατήρησης της στύσης, ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς, επειδή η σεξουαλική αντοχή θεωρείται συχνά ως μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης.

Σύμφωνα με την δρ R. Y. Langham από το πανεπιστήμιο Capella στις ΗΠΑ, η τακτική σωματική άσκηση είναι ευεργετική για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής, αλλά η υγιεινή διατροφή μπορεί να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο.

Τρόφιμα που βοηθούν:

Βάλτε στο διατροφικό σας πρόγραμμα βατόμουρα, σύκα, ωμά στρείδια, φιστίκια, σκόρδο, μπανάνες και σοκολάτα και θα διαπιστώσετε ότι θα αυξήσετε την σεξουαλική σας αντοχή σε σημαντικό βαθμό.