Επικαιρότητα:

Το λάθος που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και καταστρέφει τη σχέση τους

23 Σεπ. 2016 - 15:36 | Άνδρας
Το λάθος που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και καταστρέφει τη σχέση τους

Οι άνδρες κάνουν ένα μεγάλο λάθος στο κρεβάτι και μπορεί αυτό το λάθος να επηρεάσει και να καταστρέψει τη σχέση τους.

 

Οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες, δεν δείχνουν τρυφερότητα και δεν αγκαλιάζουν τη σύντροφό τους μετά το σεξ και εάν το κάνουν το κάνουν για λιγότερο από 5 λεπτά.

 

Είναι σαν μία μορφή αγένειας που μπορεί να είναι καταστροφική για τον αυτοσεβασμό της γυναίκας και για τη σχέση, όπως αναφέρει έρευνα του Κέντρου Ενημέρωσης και Σεξουαλικής Επιμόρφωσης του Καναδά.

 

Από τους άνδρες που μετείχαν στην έρευνα, το 17% παραδέχθηκε ότι δεν αγκαλιάζει τη σύντροφό του μετά το σεξ, και αυτό αναδεικνύεται σε σοβαρό ζήτημα, σημαντικό όσο και τα ερωτικά παιχνίδια.

 

Ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Robin Milhausen, είπε ότι είναι ένας απλός τρόπος για να επιβεβαιώνουν οι άνδρες τις συντρόφους τους. «Είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος για να βελτιώσει τη σχέση του και είναι πραγματικά σημαντικό, αλλά συχνά χάνεται η ευκαιρία» λέει ο καθηγητής.

 

Η έρευνα αποκάλυψε ότι όταν συμβαίνει αυτό ενισχύεται η σεξο9υαλική ικανοποίηση της γυναίκας κατά 30% και κάνει και τους άνδρες πιο ευτυχισμένους.