Επικαιρότητα:

Alpha: Δηλητηριάστηκε το αίμα δημοσιογράφου την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στο μέτωπο των πυρκαγιών

17 Αυγ. 2017 - 13:10 | Media
Alpha: Δηλητηριάστηκε το αίμα δημοσιογράφου την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στο μέτωπο των πυρκαγιών

Γνωστή δημοσιογράφος του Alpha χρειάστηκε να βρεθεί κοντά σε περιοχές που παλεύουν με τις φωτιές, έτσι ώστε να κάνει ρεπορτάζ.

Δυστυχώς για την ίδια, η επαφή που είχε με τον καπνό και τις φωτιές της προκάλεσε πρόβλημα στην υγεία της. Αναφερόμαστε στην Ρένα Κουβελιώτη, η οποία αποκάλυψε μέσω Facebook πως δηλητηριάστηκε το αίμα της κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στις φωτιές του 2007 έσπασα μετά από πτώση τον κόκκυγα μου … Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανά στα πόδια μου … Σήμερα οι εξετάσεις έδειξαν πως δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό και παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοί στα πνευμόνια μου… Τώρα μάσκες, κορτιζόνη , αντιβίωση και αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις. Γιατί τα λέω αυτά; Για να σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν φωνάξετε «αλήτη» έναν ρεπόρτερ ή έναν τεχνικό έναν φωτογράφο… Ξέρεις η εικόνα, η φωτογραφία, η μαρτυρία δεν καταγράφηκε από κάποιο ρομπότ … Άλλα από κάποιον εργαζόμενο … Άνθρωπο … Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι πως τώρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστούλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να πάω στη φωτιά … Life is life».

Εμείς, να της ευχηθούμε να έχει μια γρήγορη ανάρρωση.