Επικαιρότητα:

Το τατουάζ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

24 Απρ. 2018 - 08:20 | Media
Το τατουάζ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Άννα, ζηλεύει όταν καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει με την Μαρίνα και τον Αλέξανδρο. Ο Γρηγόρης ζητάει επίσημα την Αφροδίτη σε γάμο και ο Παύλος βρίσκει την ευκαιρία να καλοπιάσει την Μάρθα.

Ο Σάκης μαζεύει τα ρούχα του απ’ το σπίτι της Όλγας, αφού πρώτα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Στέφανο. Η Μαργκώ πιάνει τον Τόνυ την ώρα που κάνει χρήση ουσιών. Ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχεται ο Νικόλας και ακούει άθελά της η Βέρα, την κάνει να τον υποπτευθεί.

Η Άννα σοκάρεται όταν σε μια έξοδό της με την Έμιλυ, η τελευταία δέχεται πυροβολισμούς από αγνώστους στη μέση του δρόμου…

Η Άννα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της με αυτό που συνέβη στην Έμιλυ και καλείται για ακόμη μια φορά να σταθεί δυνατή και να αντιμετωπίσει τα γεγονότα που φαίνεται να την ξεπερνούν.

Ο Ορφέας εξαγριώνεται με τον Παύλο και μιλάει στη Μάρθα για την απιστία του. Η Αμαλία ετοιμάζει τη βαλίτσα της αποφασισμένη να χωρίσει από τον Θεοχάρη. Η Μαρίνα δένεται όλο και περισσότερο με την κόρη του Αλέξανδρου.

Ο Νικόλας ποστάρει μια φωτογραφία με τη Βέρα στο Μπουένος Άιρες την οποία βλέπει ο Θεοχάρης και γίνεται έξαλλος. Ο Λεωνίδας μαθαίνει για το παρελθόν της Νίνας και την ντροπιάζει μπροστά σε κόσμο.

Η μικρή Αλκυόνη την νύχτα ξυπνάει με τρομερούς πόνους και ο Στέφανος την πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Ο Νικόλας δείχνει να μην έχει πει όλη την αλήθεια στη Βέρα για το ποιος είναι πραγματικά.