Επικαιρότητα:

Survivor: Μελίνα και Δαλάκα κατά Μαχητών! Αυτά τα ξεφτιλίκια

23 Μαίου 2018 - 06:16 | Media
Survivor:  Μελίνα και Δαλάκα κατά Μαχητών! Αυτά τα ξεφτιλίκια

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor. Σχεδόν καθημερινά "Διάσημοι" και "Μαχητές" έρχονται σε ρήξη.

Η Μελίνα Μεταξά και η Κατερίνα Δαλάκα μίλησαν κατά των αντιπάλων τους, με την πρώτη να χαρακτηρίζει ως “ξεφτιλίκια” τα όσα κάνουν.

«Περάσαμε τέσσερις μήνες τόσο ήρεμα, όμορφα και αρμονικά για να φτάσουμε ένα μήνα πριν το τέλος και να μας ανεβάσουν την πίεση; Κατάλαβες; Κι εμείς κερδίσαμε πέντε σερί, αλλά δεν κάναμε έτσι», ήταν ένα από τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Να πανηγυρίσεις σε μια νίκη και ναι θα πεις… Και θα το πεις και λίγο πιο δυνατά και θα τρέξεις και θα κάνεις… Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αλλά μετά από τόσο καιρό που κάποτε ήσουν και με κάποια άτομα στην ίδια ομάδα, αυτά τα ξεφτιλίκια για μένα είναι περιττά. Τώρα που οι ομάδες έγιναν διαφορετικές βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό όλοι οι παίκτες», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα, αποκάλυψε την ατάκα που είχε πει ο Γκότσης σε αγώνα της Ντάριας με τη Μελίνα.

"Η Μελίνα πήρε το μάθημά της από τον Ηλία. Το να πάει η Μελίνα να αγωνιστεί με την Ντάρια, που η Μελίνα ήταν πραγματικά κολλητή με τον Ηλία, και να φωνάζει ο Ηλίας “πάμε Ντάρια, εύκολο το έργο σου”… Δηλαδή, σε μια κοπέλα που έχει δείξει αγωνιστικά τι είναι, η Μελίνα, νομίζω ότι είναι προσβλητικό και στενάχωρο", είπε η παίκτρια των Διασήμων.