Λύγισε η Κατερίνα Δαλάκα: "Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο δύσκολα περάσαμε"

Λύγισε η Κατερίνα Δαλάκα: "Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο δύσκολα περάσαμε"

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν εύκολα εχθές οι διάσημοι στο Survivor 2.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτό, γιατί περίμενε καιρό για να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους.

«Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ όμορφη για εμάς. Την περιμέναμε από τον πρώτο καιρό που περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα και μας έλειπαν οι οικογένειες μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα μιλήσω με άτομο της οικογένειας μου τηλεφωνικώς. Πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα από τη χαρά. Αλλά θα περιμένω λίγο για να τα βάλω όταν θα μιλήσω με τη μάνα μου ή τον πατέρα μου», είπε η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Λίγες στιγμές αργότερα η παίκτρια των Διασήμων «λύγισε» μόνο στην σκέψη του τηλεφωνήματος…

«Πιστεύω ότι τη στιγμή που θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα παίρνω… δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Συγκινούμαι γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο δύσκολα περάσαμε και πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις καμία επαφή με τα άτομα που είναι όλη σου η ζωή και έχουν κάνει τα πάντα για σένα. Είναι ένα τηλέφωνο που θα μου δώσει δύναμη μέχρι την υπόλοιπη πορεία μου στο παιχνίδι και θέλω πάρα πολύ να τους ακούσω γιατί δεν ξέρω τι κάνουν», είπε η Κατερίνα Δαλάκα έχοντας έναν κόμπο στο λαιμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: