Επικαιρότητα:

Ποδοπατήθηκαν οι υποψήφιες για ένα ρούχο στο GNTM

08 Οκτ. 2018 - 14:19 | Media
Ποδοπατήθηκαν οι υποψήφιες για ένα ρούχο στο GNTM

Οι οντισιόν τελείωσαν και άρχισε το Bootcamp του Greece’s Next Top Model. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε όλες τις κοπέλες που πέρασαν από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τα 70 κορίτσια που καλούνται στο Bootcamp να κάνουν μία επαγγελματική φωτογράφιση.

Μετά από αυτή τη φωτογράφηση οι κριτές θα καταλήξουν στα 40 κορίτσια που θα συνεχίσουν στον επόμενο γύρο, και εκεί θα «κόψουν» 20 ακόμα άτομα. 

Οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να διαλέξουν από τις κρεμάστρες τα ρούχα που θα φορούσαν και εγένετο χάος!

Η πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» πρόβαλλαν απόσπασμα όπου σαφέστατα οι συμμετέχουσες δεν κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν κι έτσι μάζεψαν όσα περισσότερα ρούχα κατάφεραν. 

«Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο», απευθύνθηκε στο πλήθος η Art director, επιβάλλοντας και ενός είδους τιμωρία σε αυτές που δεν ακολούθησαν τις οδηγίες.

Η αποκάλυψη ήρθε από μία κοπέλα, η οποία είπε πως μερικές κοπέλες έτρεξαν για να πάρουν όσα περισσότερα ρούχα μπορούσαν, ποδοπάτησαν και χτύπησαν άλλες κοπέλες για να μην τις προλάβουν. 

 «Το θέμα είναι να ακούμε και αφού ακούμε, μετά να πράττουμε. Σε περίπτωση όμως που βρεθώ χτυπημένη, όπως κάποια κοπέλα που τη χτύπησαν ή την ποδοπάτησαν για να πάρουν κάτι, δεν θα είμαι καθόλου καλή», είπε η συγκεκριμένη παίκτρια on camera, φανερώνοντας τον απίστευτο ανταγωνισμό που επικρατεί.