Επιστρέφουν Της Ελλάδος τα παιδιά;

23 Νοε 2018 - 08:52 | Media
Επιστρέφουν Της Ελλάδος τα παιδιά;

Η σειρά Της Ελλάδος τα παιδιά προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995 με πολύ μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ εκείνης της δεκαετίας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ενώ το βασικό καστ αποτελούταν από τους: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Οι ιστορίες της σειράς εκτυλίσσονται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούν τρεις σμηνίτες, ένας δημοσιογράφος, ένας σκηνοθέτης και ένας τραγουδιστής. Μαζί τους εργάζονται oι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα, καθώς και o νέος Σμήναρχoς του γραφείου, Κάκαλος. Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε όλους αυτούς τους ήρωες όπως είναι σήμερα, 25 χρόνια μετά; Μπορεί και να τους δείτε…

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στο Πρωινό πως: «Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ του σίριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά».