Επικαιρότητα:

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τους "Αυθαίρετους" 30 χρόνια μετά την προβολή τους

07 Δεκ. 2018 - 06:58 | Media
Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τους "Αυθαίρετους" 30 χρόνια μετά την προβολή τους

Την γνωρίσαμε το 1989, μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Οι αυθαίρετοι», όπου υποδυόταν την Ούρσουλα, την κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη και της Νατάσας Τσακαρισιάνου. Η Εμμανουέλα Αλεξίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και μερικά περιστατικά από τα παρασκήνια της σειράς του Mega.

«Στα παρασκήνια της σειράς γίνονταν φοβερά περιστατικά! Όλοι οι άνθρωποι είχαν ταμπεραμέντο, χιούμορ και πολλές φορές αυτοσχεδιάζαμε, γιατί δεν υπήρχε η λογοκρισία. Η ατάκα του Χρήστου Βαλαβανίδη “το κέρατό μου”, που έγινε και σλόγκαν, ήταν δική του.

Θυμάμαι, επίσης, μια φορά που υποτίθεται ότι οι τηλεοπτικοί γονείς μου ήταν στο κρεβάτι και εκείνο έσπασε, αντί να σταματήσουν τη σκηνή, ο Χρήστος Βαλαβανίδης έλεγε στο αυτί της Νατάσας Τσακαρισιάνου “μη σταματάς, γράφουμε εποχή” και άλλα τέτοια όμορφα περιστατικά.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα με φωνάζουν Ούρσουλα. Ήμουν πολύ μικρή τότε. Ήμασταν η τυχερή γενιά που, μόλις βγήκε από τη δραματική σχολή, άνοιξε η ιδιωτική τηλεόραση. Ήταν μια καταπληκτική εποχή και μπορώ να πω ότι μετά τους “Αυθαίρετους”, η μία πρόταση ερχόταν μετά την άλλη», είπε η Εμμανουέλα Αλεξίου