Επικαιρότητα:

Μετά την απομάκρυνσή της από το Madwalk, θα κινηθεί νομικά κατά του καναλιού

01 Απρ. 2019 - 12:23 | Media
Μετά την απομάκρυνσή της από το Madwalk, θα κινηθεί νομικά κατά του καναλιού

Όταν πριν από 5 μήνες περίπου το Mad σχεδίαζε τα φετινά Madwalk, ανάμεσα στα πρόσωπα που απευθύνθηκαν ήταν η Χριστίνα Ζαφειρίου. Όχι μόνο για να τραγουδήσει, αλλά και για να σχεδιάσει ρούχα. Με τη βραδιά της διοργάνωσης να διεξάγεται σήμερα το βράδυ, το κανάλι αποφάσισε να της τα ακυρώσει όλα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ίδια, η οποία διοργάνωσε catwalk στο Ζάππειο το βράδυ της Κυριακής, ώστε να μην πάει στράφι η δουλειά που είχε ρίξει για να ραφτούν τα φορέματα, αλλά και οι συμφωνίες που είχε κάνει με γνωστές κυρίες για να κάνουν τα μοντέλα.

Η Χριστίνα Ζαφειρίου περιέγραψε στο περιθώριο της εκδήλωσης ότι το κανάλι την άφησε ξεκρέμαστη. Γι΄αυτό σκοπεύει να κινηθεί νομικά ζητώντας και μια σεβαστή αποζημίωση για τη δουλειά που έκανε αυτό το τετράμηνο.

«Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, 2 μέρες το κανονίζαμε όλο αυτό. Χάρη στους συνεργάτες μου πήγαν όλα τέλεια. Στεναχωρήθηκα με το κανάλι γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία πέρσι, ενώ φέτος δεν ήταν το ίδιο. Δεν είναι ωραίο να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι μια δουλειά 4 μηνών και ξαφνικά σε δυο μέρες μου ακύρωσαν τα πάντα. Ήταν πολύ άσχημο και αυτό που με στεναχώρησε παραπάνω είναι ότι με βγάζουν τρελή. Αποκλείεται να σηκώθηκα μια μέρα, να έκανα μια ολόκληρη συλλογή που μου κόστισε μια περιουσία και ξαφνικά να ήταν όλα ένα ψέμα.

Μου είπαν τους λόγους που δεν θα εμφανιστώ στα Madwalk. Δεν θα το πω γιατί δεν είναι ωραίο να κινηθώ εναντιον συναδέλφων μου. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του καναλιού, γιατί ήταν ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ και ευτυχώς πρόλαβα μαζί με τους συνεργάτες μου και όλα έκλεισαν τέλεια. Θα ζητήσω και αποζημίωση, γιατί έχω κλείσει περίπου 20 μοντέλα και αυτή την στιγμή νιώθω τελείως εκτεθειμένη σε όλο αυτό».