Survivor: Χαμός με Δαλάκα - Seda για τις επιλογές παικτών

03 Απρ. 2019 - 06:31 | Media
Survivor: Χαμός με Δαλάκα - Seda για τις επιλογές παικτών

Στο συμβούλιο του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα και η Seda, ως αρχηγοί των δύο μεικτών ομάδων που δημιουργήθηκαν, επέλεξαν από το μηδέν τους παίκτες.

Μετά το τέλος της επιλογής και αφού οι ομάδες δημιουργήθηκαν από την αρχή, η Κατερίνα Δαλάκα επιτέθηκε Seda.

Η Ελληνίδα παίκτρια αποκάλυψε πως είχαν συμφωνήσει να πάρει η ίδια στην ομάδα της την Αφροδίτη και η Seda να πάρει την Sude. Η Seda, όμως, αυτό δεν το τήρησε και στην πρώτη της επιλογή πήρε την Αφροδίτη. Έριξε, μάλιστα, τα καρφιά της στην Δαλάκα τονίζοντας πως «φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Atakan».

«Είμαι πολύ πληγωμένη που δεν είμαι μαζί με την Αφροδίτη στην ίδια ομάδα. Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ αυτό στη Seda. Η Seda ξέρει για ποιο λόγο την έβαλα να επιλέξει πρώτη. Γιατί είχαμε πει ότι εγώ θέλω να κρατήσω την Αφροδίτη και η Seda τη Sude. Και επειδή ήμουν σίγουρη ότι δεν θα κρατήσει την υπόσχεσή της γι’ αυτό την έβαλα να επιλέξει πρώτη γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Πρέπει να πω κάποια πράγματα γι’ αυτά που είπε η Δαλάκα. Είπε ότι δεν θα με συγχωρέσει. Αφού η Αφροδίτη είναι τόσο σημαντική για εκείνη, τότε έπρεπε να κάνει την επιλογή της ξεκινώντας από τις γυναίκες. Φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Atakan και γι’ αυτό ξεκίνησε την επιλογή της από τους άντρες. Εγώ δεν θα μπορούσα να βάλω σε κίνδυνο την ομάδα μου. Ρίσκαρα να χάσω τη Sude και πήρα την Αφροδίτη για το καλό της ομάδας μου. Εγώ πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου και το ίδιο θα κάνω και από εδώ και στο εξής», είπε μεταξύ άλλων η Seda.