Άλκηστις Αλεξάκη: Ο Ζαχίρ δεν έκανε συχνά μπάνιο! Σιχαμένη η Σπυριδούλα

03 Απρ. 2019 - 11:52 | Media
Άλκηστις Αλεξάκη: Ο Ζαχίρ δεν έκανε συχνά μπάνιο! Σιχαμένη η Σπυριδούλα

Απίστευτες δηλώσεις από την Άλκηστη Αλεξάκη για το Masterchef και αρκετούς από τους συμπαίκτες της. Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο σπίτι, παρά τη δεύτερη ευκαιρία που είχε.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε δώσει μία συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη «Ιδιωτική Κατακραυγή». Κάνοντας βόλτα με το αμάξι λοιπόν, η Άλκηστις έκανε άφθονες αποκαλύψεις και δεν δίστασε να απαντήσει σε πολλές… ιδιαίτερες ερωτήσεις.

Για τις απολαβές των παικτών, αποκάλυψε: «Πληρωνόμασταν στο MasterChef ανά πιάτο, βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ και κάτι».

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Πιο καλοστημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο. Η φάση μέσα στο σπίτι ήταν άθλια. Η Σπυριδούλα είναι δίμουρη και ο Πανούλης δεν είναι αυτό που δείχνει».

«Δε θα κρατήσω καμία επαφή με την σιχαμένη την Σπυριδούλα! Είναι γλοιώδης. Είναι σαν την χλαπάτσα όπου την πετάξεις κολλάει!», συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε ποιος παίκτης κάνει λιγότερο μπάνιο, αποκάλυψε: «Ο Ζαχίρ δεν έκανε τόσο συχνά μπάνιο… αλλά δεν με ενοχλούσε»!

Όσο για τις κλίκες είπε: «Κλίκα είναι η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Χάμπος, ο Τάσος, ο Μανώλης και ο Σταμάτης»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί με όλη τη συνέντευξη.