Ανατροπή απόψε στο MasterChef! Η αποχώρηση και η ανακοίνωση που ξαφνιάζει…

Ανατροπή απόψε στο MasterChef! Η αποχώρηση και η ανακοίνωση που ξαφνιάζει…

Οι 3 υποψήφιοι, η Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef. Εκείνοι με την καλύτερη απόδοση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Ένα υψηλού επιπέδου πιάτο, που πρέπει να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, βρίσκεται κάτω από την καμπάνα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, αφού είναι και μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές του MasterChef.

Δοκιμασία για γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή αφού η παραμικρή απόκλιση, από το αρχικό πιάτο, θα κοστίσει την παραμονή κάποιου στο παιχνίδι και δεν θα καταφέρει να βρεθεί, μετά από όλη αυτή την προσπάθεια, στην τελική δεκάδα.

Μια ακόμα έντονη στιγμή για τους 3 σεφ! Ένας από αυτούς αποχαιρετά έναν παίκτη του, μέσα σε ένα κλίμα αρκετά συγκινητικό.

Η ανακοίνωση της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας γίνεται πριν την αποχώρηση των διαγωνιζόμενων για το σπίτι του MasterChef. Μια ανατροπή στα σχέδια της ομαδικής και μια αντιπροσώπευση παίκτη θα φέρουν ανάμεικτα συναισθήματα στην τελική δεκάδα.

Το διαβάσαμε στο zappit