Επικαιρότητα:

Η Μαντόνα στη σκηνή της Eurovision! Δείτε το σόου της

19 Μαίου 2019 - 05:43 | Media
Η Μαντόνα στη σκηνή της Eurovision! Δείτε το σόου της

 Οι απανταχού eurofans ανά τον κόσμο περίμεναν πώς και πώς την κορυφαία στιγμή του φετινού 64ου διαγωνισμού της Eurovision, την εμφάνιση της Mαντόνα, η οποία τούς αντάμειψε και με το παραπάνω με το σόου που είχε ετοιμάσει για εκείνους.

Η βασίλισσα της ποπ η οποία πήρε ως αμοιβή για το σόου της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό το αστρονομικό ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ εμφανίστηκε στη σκηνή και προκάλεσε παραλήρημα στα 10.000 και πλέον άτομα που παρακολουθούσαν ζωντανά τον μεγάλο τελικό.

Με την εμφάνισή της, οι διοργανωτές υπολογίζουν πως θα ξεπεράσουν το ρεκόρ τηλεθέασης της φετινής Eurovision μιας και η Madonna είναι γνωστή απ' άκρη σ' άκρη σε όλο τον κόσμο. Και ως τέτοια πρόσφερε και το ανάλογο σόου, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί όσο κανένα από το ρεπερτόριο της, το Like a Prayer από το 1989 που πρωτοκυκλοφόρησε αλλά και ένα τραγούδι από τον νέο της δίσκο που κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 14 Ιουνίου.

Σχεδόν σε "θρίλερ" είχε μετατραπεί η όλη παραφιλολογία γύρω από το όνομά της καθώς η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τη συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η επιβεβαίωση ήρθε όταν η Mαντόνα ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Ισραήλ και κατέλυσε -την περασμένη Τρίτη- σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ.

Η ποπ σταρ έκανε καθημερινά πρόβες όμως προτιμούσε αυτές να γίνονται νωρίς το πρωί ώστε να τους πιάσει όλους στον... ύπνο. Μαζί της ήταν και τα δύο υιοθετημένα της παιδιά που την ακολουθούσαν ακόμα και στις πρόβες.

ΠΗΓΗ: enikos.gr