Επικαιρότητα:

MasterChef: Ποιο θα είναι το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή του

20 Μαίου 2019 - 13:21 | Media
MasterChef: Ποιο θα είναι το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή του

Στις 22 Μαΐου θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός Μετά από 3 μήνες και 83 επεισόδια το MasterChef φτάνει στο τέλος του.  Μανώλης και Σπυριδούλα είναι οι δυο φιναλίστ που θα δώσουν μάχη για το μεγάλο έπαθλο.

Την Σπυριδούλα την έχουμε δει πολλάκις να γκρινιάζει και να παραπονιέται για τις κριτικές της οποίες έχει δεχθεί μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια ωστόσο έχει μπει αποφασισμένη όπως έχει δηλώσει να είναι «Η επόμενη Ελληνίδα MasterChef».

Στις οντισιόν ετοίμασε ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα αμυγδάλου και πουρέ γλυκοπατάτας.  Ο αυστηρός Σωτήρης Κοντιζάς είναι αρνητικός μιας και η παίκτρια είχε πιάσει το κρέας με γυμνά χέρια. Ο Πάνος Ιωαννίδης την επαινεί  για τον πουρέ αλλά μόνο για αυτό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την άλλη της προτείνει να «καταπιεί» τον εγωισμό της.

Η Σπυριδούλα εξ αρχής δεν έκρυψε τον έντονο χαρακτήρα της, άλλωστε είχε δηλώσει «θα παλέψω για να μείνω μόνη μου στο τέλος».

Όπως έχει πει η ίδια στο παιχνίδι μπήκε γιατί έχει πολλά χρέη, τα οποία θέλει να τακτοποιήσει. Όνειρο της είναι να ανοίξει κάτι δικό της στην ιδιαίτερη πατρίδα της τον Βόλο.

Ο ήρεμος Μανώλης από την άλλη είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού. Με μόλις μια φορά στα χειρότερα πιάτα και μόνο 2 δοκιμασίες αποχώρησης έχει αποδείξει πως σίγουρα ανήκει στα δυνατά πιάτα.

Άλλωστε έχει κερδίσει 3 φορές το τεστ δημιουργικότητας και έχει βρεθεί άλλες 10 στα καλύτερα πιάτα.

Έκανε την εμφάνιση του στο bootcamp παρέα με έναν φίλο του, ο οποίος όμως δεν πέρασε. Στις οντισιόν δεν έπεισε με το αρνάκι φρικασέ του, ενώ η έπαρση που διέκριναν οι κριτές δεν τους άρεσε. Τελικά πέρασε με δυο ναι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Εξ αρχής δήλωσε προσηλωμένος στο στόχο του. Άλλωστε ο Μανώλης κέρδισε ήδη και τις 10.000 ευρώ στο Silver Award.

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef σίγουρα έχει κερδίσει πολλά. Μαγειρική εμπειρία, αναγνωρισιμότητα μέσα στο παιχνίδι, βέβαια για κάποιους αρνητική, αλλά και τις 50. 000 ευρώ που τον περιμένουν.

Η διαδικασία του τελικού ξεκινάει από σήμερα. Μανώλης, Σπυριδούλα, Χρήστος και Πανούλης μεταφέρθηκαν μέχρι το Σαν Σεμπαστιάν. Και πρέπει να αντιγράψουν τρία πιάτα του σεφ Paulo Airaudo.

Ενός σεφ του οποίου το εστιατόριο«Amelia» μόλις 7 μήνες μετά το άνοιγμα του κέρδισε ένα αστέρι Michelin.

Μανώλης ή Σπυριδούλα θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής; Μένουν μόνο δυο μέρες για να μάθουμε ποιος θα κερδίσει φέτος το ριάλιτι μαγειρικής.

news.gr