Επικαιρότητα:

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Αντιδράσεις στο Πρωινό για το αφιέρωμα στην εκπομπή του Κωστόπουλου

17 Ιουν. 2019 - 11:24 | Media
Μπαλατσινού – Κικίλιας: Αντιδράσεις στο Πρωινό για το αφιέρωμα στην εκπομπή του Κωστόπουλου

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της εκκλησίας κι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον θεού και ανθρώπων. Αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν να προβάλλει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του βίντεο – αφιέρωμα στη γνωριμία, τον έρωτα και τον γάμο της πρώην συζύγου του με τον Βασίλη Κικίλια. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έκανε κι ένα λιτό σχόλιο για τον γάμο.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε έντονα σήμερα στο Πρωινό, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να έχει τις ενστάσεις του για το αν έπρεπε να προβληθεί αυτό το αφιέρωμα στην εκπομπή “Όλα λάθος”.

«Σαφώς και η ζωή συνεχίζεται, απλά νομίζω ότι μερικά πράγματα… Απλά νομίζω ότι να ετοιμαστεί ένα αφιέρωμα στην εκπομπή και να παίξει, νομίζω ότι ξεπερνά κάπως το όριο. Από την ομάδα να ετοιμαστεί, δεν ξέρω τώρα πώς έγινε αυτό, αλλά δεν θα έλεγε κανένας ότι “η εκπομπή του Πέτρου έχασε αυτό το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας”, θα το καταλαβαίναμε όλοι. Δηλαδή, εντάξει, να είμαστε… Σουηδία, αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν θα το χρέωνε κανείς στον Πέτρο αν δεν το έπαιζε, θα το καταλαβαίναμε όλοι, προς Θεού!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό…