Επικαιρότητα:

Το τατουάζ: Η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί!

17 Ιουν. 2019 - 13:17 | Media
Το τατουάζ: Η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί!

Η Τατιάνα όταν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Ο Μάριος λέει για ακόμη μια φορά στη Βέρα ότι θέλει να πάνε στην Ελλάδα κι έτσι αποφασίζουν να μετακομίσουν, κάνοντας έκπληξη στον Θεοχάρη! Ο Σέκερης με την Αμαλία κάνουν μια κουβέντα για τη σχέση τους και δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά.

Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να δίνει μάχη για την Ελένη και προσπαθεί μαζί με τον δικηγόρο να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Ο Λεύτερης παίρνει ένα μπουκάλι χάπια, καθώς δεν μπορεί να ζήσει άλλο μαζί με τον Ορφέα..

 Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της Τατιάνας, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο. Ο Ορφέας προλαβαίνει να συνεφέρει τον Λευτέρη και του ζητά να του βρει νέο σπίτι για να κρυφτούν. Η Βέρα αποκαλύπτει στη Μάρθα πως επιστρέφει κι εκείνη στην Ελλάδα, αλλά την ξορκίζει να μην πει τίποτα στον Θεοχάρη και της χαλάσει την έκπληξη. Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να πουλήσει την εταιρεία του και να αφοσιωθεί στην επιχείρηση με τα μανιτάρια.

Η Ειρήνη επιμένει πως πρέπει να ψάξουν καλύτερα τον Σωκράτη και να βεβαιωθούν ότι είναι γιος του Ορφέα. Η Όλγα και ο Στέφανος ειδοποιούν τους τελευταίους καλεσμένους για τον γάμο τους. Ο Χάρης ξαναζητά από την Αφροδίτη να παντρευτούν κι αυτή τη φορά η απάντηση είναι θετική, όμως η αντιπάθεια του Παύλου τον τρομάζει. Η Μαργκώ ανησυχεί με τη μεταστροφή του Τόνι και πιστεύει ότι είναι άρρωστος. Ο Ορφέας συνεχίζει την «ιερή» αποστολή του, βάφοντας για μια ακόμη φορά τα χέρια του με αίμα...