Αποχώρηση βόμβα από το Πρωινό. Ποιοι είναι οι λόγοι

19 Ιουν. 2019 - 11:55 | Media
Αποχώρηση βόμβα από το Πρωινό. Ποιοι είναι οι λόγοι

Η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι και όπως ήταν τα πράγματα όλα έδειχναν ήρεμα. Μέχρι που άρχισαν οι φήμες για την αποχώρηση ανθρώπου της εκπομπής, βασικού παίκτη της ομάδας εδώ και χρόνια. Οι πρώτες φήμες έκαναν τον γύρο χθες και σήμερα ενδυναμώνει το σενάριο της αποχώρησης η Espresso, που αναφέρει σε δημοσίευμά της πως εκτός εκπομπής θεωρείται η αρχισυντάκτρια του «Πρωινού», Ελεάννα Τρυφίδου.

Μάλιστα, η εφημερίδα μιλάει για δυσαρέσκεια της διοίκησης του ΑΝΤ1 σχετικά με την αυστηρότητα της δημοσιογράφου προς κάποιους δημοσιογράφους της εκπομπής και συνεχίζει ισχυριζόμενο το δημοσίευμα ότι θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση της, με επικρατέστερο σενάριο να μετακομίσει στο ΣΚΑΪ μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα αναφέρει  ότι η δημοσιογράφος φαίνεται πως έκανε ήδη ραντεβού με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, ώστε να αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Να σημειώσουμε ότι ηΤρυφίδου ήταν αρχισυντάκτρια όλων των πρωινών εκπομπών που παρουσίασε ο Γιώργος Λιάγκας (Πρωινόmou και Το Πρωινό) και ήταν και η συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο για όλα τα χ΄ρονια της θητείας του στο συγκεκριμένο Μέσο.