Επικαιρότητα:

Ποιο κανάλι θέλει να "κλέψει" τον Μουτσινά από το OPEN;

01 Ιουλ. 2019 - 12:58 | Media
Ποιο κανάλι θέλει να "κλέψει" τον Μουτσινά από το OPEN;

O Νίκος Μουτσινάς κατάφερε την τηλεοπτική σεζόν που εκπνέει να κερδίσει εντυπώσεις και νούμερα και να επιστρέψει με επιτυχία μετά από τα τελευταία χρόνια που δεν ήταν και τα καλύτερά του. Ποιο θα είναι το μέλλον του στο OPEN, τί θα γίνει την επόμενη σεζόν; Θα συνεχίσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, δέχθηκε πρόταση για να αφήσει το OPEN και να μετακομίσει σε άλλο κανάλι. Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου δίνει την πληροφορία ότι ο ΣΚΑΪ έκανε κρούση στον Νίκο Μουτσινά , προτείνοντας να πάρει όλους τους συνεργάτες της εκπομπής «Για την παρέα» και να κατέβει στο Φάληρο. Μάλιστα, με δεδομένο πως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο που προβλέπει ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο με το OPEN, ο ΣΚΑΪ διατίθεται να πληρώσει και τη ρήτρα -ύψους σχεδόν 200 χιλιάδων ευρώ- σε περίπτωση που κινηθεί νομικά το OPEN. 

Σύμφωνα και με άλλες πηγές της εκπομπής ο ΣΚΑΪ ήδη αναζητεί χώρος για το νέο πλατό της εκπομπής στα στούντιο Άλφα στα Μελίσσια, εκεί απ' όπου θα βγαίνει και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.