Επικαιρότητα:

Τέλος η Μαντώ Γαστεράτου από το Open

29 Ιουλ. 2019 - 16:54 | Media
Τέλος η Μαντώ Γαστεράτου από το Open

Αυλαία για την εκπομπή Όλα Λάθος με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αυλαία και για τη Μαντώ Γαστεράτου όσον αφορά στη συνεργασία της με το κανάλι. Την Κυριακή 28 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Open, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και η Μαντώ Γαστεράτου με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

«Άλλη μια εμπειρία έφτασε στο τέλος της. Λέω εμπειρία γιατί έτσι συνηθίζω να βλέπω τις συνεργασίες στην δουλειά που κάνω. Εκτός από καλύτερο επαγγελματία, με κάνουν και πιο σκεπτόμενο άνθρωπο. Πήρα πολλά, έμαθα αρκετά.

1. Ποτέ μην κρίνεις έναν άνθρωπο απ’ αυτά που έχεις ακούσει για εκείνον χωρίς να τον γνωρίζεις και να μην σε επηρεάζει η γνώμη τον άλλων. Δώσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να δεις, να αξιολογήσεις, να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν μου έγινε η πρόταση από το @opentvgr να συνεργαστώ μαζί του, ένας θεός ξέρει πόσες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Ειδικά μετά το πρώτο μας ραντεβού (αφού διαφωνούσαμε στα πάντα) είπα στον εαυτό μου: «Μαντούλα σε κάθε εκπομπή για την παλεύεις θα παίρνεις υπογλώσσια» και ήμουν τόσο λάθος ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός είναι γλυκύτατος, τρομερά ευαίσθητος και απίστευτος πλακατζής. Χαίρομαι που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με ψυχή ενός πιτσιρίκα που έχει φουλ όρεξη για ζωή…

2. Ξαναένοιωσα πως είναι να δουλεύεις σε ένα ψυχικά υγείες και ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον. Πως είναι να λες με χαρά το πρώτο καλημέρα όταν μπαίνεις στην δουλειά. Πως είναι να σε εκτιμούν και να σε σέβονται οι συνεργάτες σου. Να σε αντιμετωπίζουν σαν φυσιολογικό άνθρωπο και όχι σαν την «ουρά» μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή την ευχάριστη- όμορφη πλην όμως ακαλλιέργητη-wanna be παρουσιάστρια.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που γνώρισα έναν έναν προσωπικά, που μοιραστήκαμε μαζί κάποιες ώρες από την ζωή μας (θέλω να πιστεύω πως ήταν όλες ευχάριστες και για εσάς).

3. Εξίσου σημαντικό κομμάτι για εμένα, ήταν οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν στο Open. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ανθρώπους που εκτιμώ και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ανθρωπιά τους @alkistimaragoudaki και @jkalimeris. Μπορεί στο βιβλίο της ιστορίας της tv να γραφτούν με ψηλά γράμματα οι συμμετοχές αυτές, στο δικό μου όμως βιβλίο εμπειριών, έχουν γραφτεί ολόκληρα κεφάλαια.

Ένας κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ο επόμενος! Σας ευχαριστώ όλους σας, είμαι γεμάτη και ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που πήρα».

Πηγή: zappit