Ποια τηλεοπτική σειρά του Netflix βλέπουν φανατικά Μητσοτάκης και Τσίπρας;

30 Ιουλ. 2019 - 09:59 | Media
Ποια τηλεοπτική σειρά του Netflix βλέπουν φανατικά Μητσοτάκης και Τσίπρας;

Ποια γνωστή τηλεοπτική σειρά παρακολουθούν φανατικά τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;
Μάλιστα φθάνουν στο σημείο να παρομοιάζουν συνεργάτες τους με έναν από τους τηλεοπτικούς ήρωες
Την «La Casa de Papel» ("Η τέλεια ληστεία") που μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι Netflix.

Μάλιστα τόσο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο κ. Αλέξης Τσίπρας βλέπουν στο πρόσωπο των συνεργατών τους ήρωες της γνωστής ισπανικής σειράς, όπως τον "Καθηγητή" (είναι αυτός που σύμφωνα με το σενάριο οργανώνει τη ληστεία).

Ο «El professor», όπως αποκαλείται, φοράει κοκάλινα γυαλιά, κοστούμι, γραβάτα, έχει γένια και μια χαρακτηριστική χωρίστρα στο μέτωπο.

Όταν ο πρωθυπουργός είδε στην πρόσφατη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας τον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Χρήστο Ταραντίλη, ο οποίος μετέχει και στον πρωινό καφέ του Μαξίμου, του είχε χαμογελώντας: «Χρήστο, είσαι ίδιος με τον professor του Casa de Papel» και εκείνος χαμογέλασε.

Θυμίζουμε ότι τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, ο τότε πρωθυπουργός και νυν αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τον Νάσο Ηλιόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας είχε επίσης πει ότι ένας φίλος του, μόλις είδε τον νεαρό πολιτικό, του είπε πως θυμίζει τον ίδιο ήρωα της τηλεοπτικής σειράς. Είχε τονίσει συγκεκριμένα από μικροφώνου:

«Προχτές μίλαγα με έναν φίλο μου Αθηναίο, στην ηλικία μου, που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική. Του λέω: "Τον Νάσο τον Ηλιόπουλο θα ψηφίσεις ε;". Μου λέει: "Ποιον; Ποιος είν' αυτός;". Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: "Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel". Του λέω: "και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!"».