Τρέιλερ υπερπαραγωγή της Ελεονώρας Μελέτη για τα "Μεσάνυχτα"

Τρέιλερ υπερπαραγωγή της Ελεονώρας Μελέτη για τα "Μεσάνυχτα"

Η Ελεονώρα Μελέτη, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Alpha στη late night ζώνη του καναλιού, που πέρυσι έσκισε στα νούμερα της τηλεθέασης. Σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την εκπομπή «Μεσάνυχτα», η οποία και φέτος αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Όπως θα δείτε, πρωταγωνίστρια του τρέιλερ- υπερπαραγωγή είναι η ίδια η παρουσιάστρια η οποία ως άλλη... πριγκίπισα, βρίσκεται μέσα σε ένα ονειρικό και παραμυθένιο σκηνικό. Η ίδια έγραψε στο Instagram για το τρέιλερ, αλλά και για την εκπομπή που φέτος ανανέωσε τον τίλτο της σε «Μεσάνυχτα»:

«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική και ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «Μεσάνυχτα» (σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως και οι ιστορίες που θα ακούσουμε και φέτος, και αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές.

Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά και τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές»...

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές... #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις6 Σεπ, 2019 στις 1:57 πμ PDT

e-daily

Το διαβάσαμε στο e-daily