GNTM 2: Η διαφωνία της Καγιά με τον Σκουλό για τα μάτια μιας 19χρονης παίκτριας

17 Σεπ. 2019 - 08:05 | Media
GNTM 2: Η διαφωνία της Καγιά με τον Σκουλό για τα μάτια μιας 19χρονης παίκτριας

Δεν είναι λίγες οι παίκτριες που στο GNTM 2 έχουν διχάσει την κριτική επιτροπή κι έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μία ένταση. Αυτή τη φορά, υπήρξε μία διαφωνία (όχι τόσο έντονη η αλήθεια) ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό, για τα μάτια μιας 19χρονης διαγωνιζόμενης.

Η όμορφη Κωνσταντίνα κέρδισε την επιτροπή (ακόμη και τον γνωστό φωτογράφο) με την εμφάνισή της, αποσπώντας θετικά σχόλια. Ωστόσο, από τους τέσσερις εκείνη που έδειξε μεγαλύτερο ενθουσιασμό για το νεαρό κορίτσι, ήταν η Βίκυ Καγιά. Και απόρησε με τον Σκουλό, ο οποίος είχε κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα έπρεπε να της δώσει το «ναι» για την επόμενη φάση.

«Συγνώμη Δημήτρη, θα μου φύγει και η φράντζα… δε μπορεί να είσαι αρνητικός με αυτό το παιδί» ακούγεται να του λέει η Καγιά, με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου από δίπλα να συμπληρώνει.«Μήπως είναι ρόλος; Μήπως είναι απλά διαβασμένη και λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε» εξήγησε εκείνος, για να του απαντήσει η Καγιά: «Ακόμη κι αν κάνει αυτό, καλώς κάνει γιατί θέλει να μπει σε ένα φιλικό πλαίσιο συνεργασίας».

Ο λόγος αυτής της διαφωνίας ήταν η ειλικρίνεια της 19χρονης Κωνσταντίνας, με τον Σκουλό να πιστεύει ότι δεν ήταν και τόσο… αυθόρμητη. Στο τέλος, πάντως, είπε και αυτός το «ναι» και η παίκτρια πέρασε  στο bootcamp του GNTM.