Επικαιρότητα:

Παίκτρια που κόπηκε απ΄το GNTM: Ο πατέρας μου δεν ξέρει ότι είμαι κόρη του

01 Οκτ. 2019 - 12:33 | Media
Παίκτρια που κόπηκε απ΄το GNTM: Ο πατέρας μου δεν ξέρει ότι είμαι κόρη του

Η Άιρα, η οποία προσπάθησε για δεύτερη φορά να μπει στο σπίτι του GNTM αλλά δεν τα κατάφερε, μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου. 

Η διαγωνιζόμενη την περσινή σεζόν είχε λάβει θετικά σχόλια από τους κριτές για την εμφάνισή της, αλλά της είχαν ζητήσει να αδυνατίσει προκειμένου να «στεγνώσει» στην περιοχή της μέσης και να σταθεί καλύτερα πάνω στην πασαρέλα.

Η Άιρα ακολούθησε τις συμβουλές της κριτικής επιτροπές κατάφερε να χάσει έξι κιλά. 

Τελικά, όμως ο Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι αποχωρεί και εκείνη απογοητευμένη ξέσπασε σε κλάματα

Όπως εξομολογήθηκε, είναι ακόμα σε σχέση με τον Βασίλη Βασίλικο, τον οποίο είχαμε γνωρίσει όλοι μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Δεν ένιωσα τόσο άνετα στη φωτογράφιση και μάλλον γι’ αυτό δεν πέρασα. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση είχα αγχωθεί πάρα πολύ γιατί τα κορίτσια ήταν όλα υπέροχα, στην αρχή έτρεμα. Επειδή είχα πάει και πέρυσι, στην περσινή φωτογράφιση με πέρασαν και ήταν περίπου το ίδιο μαγιό με φέτος, οπότε πίστευα ότι δεν θα με κόψουν.

Ήμουν πολύ σίγουρη ότι θα περάσω. Πρέπει να είσαι πολύ άτυχη για να μην περάσεις και δεύτερη φορά. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπαίνω στο σπίτι “σκάλωσα”. Δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Απλά έφυγα, δεν ρώτησαν καν γιατί με έκοψαν. Ξέσπασα, ενώ δεν ξεσπάω συχνά.

Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο ήταν το αγόρι μου, ο Βασίλης. Δεν το πίστευε, νόμιζε ότι του έκανα πλάκα. Πέρυσι πήγα στην οντισιόν με τον Βασίλη γιατί δεν ήθελα να πάω μόνη μου στην πρώτη οντισιόν για κάτι που ονειρευόμουν από μικρή. Ναι, είμαστε ακόμα σε σχέση.

Τον πατέρα μου δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν νομίζω να ξέρει ότι είμαι κόρη του.

Δεν θεωρώ πολύ δίκαιο το ότι η Ελευθερία πήρε το Golden Pass. Είναι ακόμα σαν παιδάκι και σε αυτόν τον χώρο πρέπει να σοβαρευτείς», είπε η Άιρα.