Επικαιρότητα:

Χ-Factor: Εκνευρίστηκε ο Θεοφάνους με τον 16χρονο

03 Οκτ. 2019 - 06:02 | Media
Χ-Factor: Εκνευρίστηκε ο Θεοφάνους με τον 16χρονο

Liak και «The cover» ενώθηκαν μετά το bootcamp, φτιάχνοντας το group «Liak and the cover», που εμφανίστηκε στη διαδικασία του Chair Challenge του X Factor με το «Κι έμεινα εδώ» του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου που έχει ερμηνεύσει ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Liak είχε συγκινήσει τους κριτές με την ερμηνεία του, ωστόσο αυτή την φορά εκνεύρισε τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο κριτής θεώρησε πως ο νεαρός Liak πήγε απροετοίμαστος και χωρίς να έχει κάνει τις κατάλληλες πρόβες. Στη προσπάθεια του να δικαιολογηθεί ο νεαρός, ο Γιώργος Θεοφάνους του τόνισε: «Πρόβλημα σου!» ενώ στη συνέχεια του ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Αν σας δώσω εγώ τη καρέκλα τι θα γίνει με το σχολείο; Άκουσε με, ανεβάζεις στα social συνεχώς. Με εκείνα είχες χρόνο να ασχοληθείς. Βλέπω πως ανεβάζεις συνέχεια».

Στο άκουσμα αυτού ο νεαρός ενημέρωσε τον κριτή πως: «Σπαταλάω στο κινητό μου 20 λεπτά τη μέρα» και αυτό εκνεύρισε κι άλλο τον Γιώργο Θεοφάνους. «Άρα ακολουθώ κάποιον άλλον. Εγώ σε αντιμετωπίζω σα μαθητή μου. Την ιστορία με τον λαγό και τη χελώνα τη ξέρεις; Ξέρεις ποιος κερδίζει στο τέλος. Οι εργατοώρες είναι πάνω από όλα. Αυτό που βλέπω για να περάσει από τη παραλία και το φοιτητικό και να μπει στη τηλεόραση έχει απόσταση. Ο λόγος που θυμώνω είναι γιατί ακούω και βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που θα μπορούσαν να κάνω εκατό και κάνουν δέκα».

Ωστόσο ο κριτής ενημέρωσε τον Liak πως παίρνουν την καρέκλα και περνάνε στην επόμενη φάση.