Επικαιρότητα:

"Βέλη" εκατέρωθεν από το Πρωινό και το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα για τα αποκλειστικά!

31 Οκτ. 2019 - 13:43 | Media
"Βέλη" εκατέρωθεν από το Πρωινό και το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα για τα αποκλειστικά!

Τα καρφιά τους προς την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «πέταξαν» σήμερα συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό», με αφορμή τα αποκλειστικά για το «My Style Rocks».

Το πρωί της Τετάρτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη παρουσίασε στο Πρωινό το αποκλειστικό ρεπορτάζ της για την παρουσιάστρια του My Style Rocks, το οποίο ήρθε συμπληρωματικά από προηγούμενο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου για την κριτική επιτροπή: «Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα δύο πρόσωπα που θέλουν και οι δύο πλευρές. Υπάρχει ακόμα ένα που πρέπει να σιγουρευτεί. Το My style rocks δε θα βγει τον Νοέμβριο. Αποφάσισε ο ΣΚΑΪ να κρατήσει τα παιχνίδια ως τις γιορτές και θα βγει τον Γενάρη. Θέλει να δώσει λίγο χρόνο ακόμα στα παιχνίδια και υπάρχει και το Big Brother στο πλάνο».

Λίγες ώρες αργότερα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, παρουσίασε το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ με παραπάνω στοιχεία για τις παίκτριες που θα λάβουν μέρος. Αυτό, φαίνεται πως δημιούργησε δυσαρέσκεια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και το πρωί της Πέμπτης δόθηκε συνέχεια…: «Οι φετινές συμμετέχουσες, όμως, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, είναι πραγματικές «βόμβες». στο My Style Rocks φαίνεται πως θα συμμετέχουν ως παίκτριες η Βικτώρια Καρύδα, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη!»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σήμερα: «Γενικά, το My Style Rocks είναι ένα θέμα που εμένα με έχει προβληματίσει λίγο, διότι γεννά αποκλειστικά κάθε μία ώρα. Και θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα», είπε ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Χοντρό αυτό! Ξέρετε για ποια εκπομπή το λέει…», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συνέχισε λέγοντας: «Χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ΣΚΑΪ 12:00 με 14:00 -γιατί έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα-, ειπώθηκε πως μία από τις κοπέλες που συζητάει για να είναι παίκτρια στο My Style Rocks, από τη συνάδελφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, είναι η Ιωάννα Τούνη. Να δούμε τι απάντησε η Ιωάννα Τούνη όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα είναι στο My Style Rocks»;

Η Ιωάννα Τούνη διέψευσε ότι θα πάρει ξανά μέρος στο reality μόδας, αλλά το κακό έχει γίνει…

Τα «βέλη» που έφυγαν από το Πρωινό για το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης, επέστρεψαν πίσω λίγες ώρες αργότερα. Η δυσαρέσκεια που εξέφρασε δημόσια η Αφροδίτη Γραμμέλη για το αποκλειστικό του My Style Rocks που έπαιξε στη χθεσινή εκπομπή η Κλεοπάτρα Πατλάκη, πήρε απάντηση…

«Με έχεις ξεφτιλίσει διότι βγαίνεις κάθε μέρα, δίνεις πληροφορίες τύπου αποκλειστικές και βγαίνουν από άλλες εκπομπές, φιλικές εκπομπές και λένε πάλι λάθος είπε η εκπομπή του Λιάγκα και η Πατλάκη κλπ…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας δίνοντας πάσα στην Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία τοποθετήθηκε ως εξής:

«Θέλω να σου πω ότι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αυτό, γιατί μου λες και στο γραφείο «Κλεοπάτρα σε κράζουν» και σου λέω «αποκλείεται τα παιδιά». Είμαι λίγο από άλλο πλανήτη άνθρωπος μερικές φορές, γιατί για μένα ο σεβασμός είναι αυτονόητος. Από αυτή την εκπομπή έχω περάσει και με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάστηκα και συνεργάζομαι και τους εκτιμώ πολύ. Εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ναυαρχίδα ενός σταθμού, ξοδεύονται τόσο άξιοι επαγγελματίες αντί να κάνουν ρεπορτάζ να διαψεύδουν το ρεπορτάζ των άλλων. Δεν το καταδέχομαι δεν το συνεχίζω. Το ρεπορτάζ ήταν η Δούκισσα Νομικού κι εμείς βγήκαμε και δώσαμε τη συνέχεια, δεν είπαμε ότι η Δούκισσα είναι αποκλειστική δήλωση δική μας. Η συνέχεια όμως ήταν δική μας».

«Εγώ δεν μπαίνω σε διαδικασία να δω τι παίζουν οι άλλες εκπομπές και να το διαψεύσω, δεν το καταδέχομαι, συγγνώμη», κατέληξε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.