Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος «επιστρέφει» στο Διαφάνι και οι συνέπειες είναι καταστροφικές

27 Νοε 2019 - 14:15 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος «επιστρέφει» στο Διαφάνι και οι συνέπειες είναι καταστροφικές

Μπορεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» η υπόθεση του Γιάννου να θεωρείται λήξασα: ο Δούκας μοιάζει να έχει πειστεί ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τον Σέργιο και μάλιστα κατάφερε να κλείσει το στόμα του ιατροδικαστή, δωροδοκώντας τον, με το που κατέφθασε στο Διαφάνι για να ερευνήσει την υπόθεση.

Όμως, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του τηλεοπτικού περιοδικού MyTv τώρα παίρνουν μπρος οι έρευνες για τον θάνατο του νεαρού που χρεώθηκε τη δολοφονία του μεγαλύτερου γιου του Δούκα, καθώς νέος ιατροδικαστής καταφθάνει στο χωριό και είναι αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Αυτή τη φορά, ο Δούκας δεν μπορεί να εμποδίσει την εκταφή του Γιάννου και κυρίως δεν μπορεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Μιλτιάδη που ποτέ δεν πίστεψε στην ενοχή του γιου του.

Η άφιξη του ιατροδικαστή στο χωριό, ωστόσο, δεν αναστατώνει μόνο τον Μιλτιάδη και κυρίως τον Δούκα, αλλά και τις πλέον εμπλεκόμενες στην υπόθεση, που δεν είναι άλλες από τις αδελφές Σταμίρη, καθώς από το σπίτι τους και από τα δικά τους χέρια γράφτηκε η αρχή του τέλους αυτής της υπόθεσης…