Βαρθακούρης: Ο άγριος καβγάς με την Αντελίνα που κόπηκε από το Globetrotters

Βαρθακούρης: Ο άγριος καβγάς με την Αντελίνα που κόπηκε από το Globetrotters

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας.»!

Και πρόσθεσε: «Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι ένας χυδαία ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο χατίρι σε κάποιον. Δε μου ζητήθηκε ποτέ. Θεωρούσα πως οι καβγάδες δεν θα έπαιζαν ποτέ και ήταν άχρηστο υλικό για την εκπομπή. Δεν ήξερα.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν είδα τον πρώτο καβγά συνειδητοποίησα πως το προφίλ της εκπομπής είναι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επιτυχία της εκπομπής έχει να κάνει με τις επιλογές των ανθρώπων στο μοντάζ»!

Και ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε την μόνη σκηνή που ζήτησε από την παραγωγή να κόψει στο μοντάζ!

Συγκεκιρμένα ανέφερε:« Δε ζητήσαμε τίποτα να κοπεί πάρα μόνο ένα στιγμιότυπο που έγινε στην Αργεντινή και στο φόβο ότι μπορεί να παιχτεί, ζητήσαμε να μην παιχτεί. Μιλάμε για πολύ έντονο καυγά. Εκεί πέρα στο τανγκό, έγινε χαμός. Έγινε χαμός, χαμός. Ο καυγάς κράτησε όλη μέρα».

https://www.e-daily.gr/viral/142128/varthakoyris-o-agrios-kavgas-me-tin-antelina-pou-kopike-apo-to-globetrotters-video?utm_source=edaily_home&utm_medium=edaily_viral&utm_campaign=edaily_ref
Το διαβάσαμε στο e-daily