Αποχώρησε από το GNTM η Άννα Χατζή

13 Δεκ. 2019 - 06:28 | Media
Αποχώρησε από το GNTM η Άννα Χατζή

Ένα, ακόμα, πλήρες από κάθε άποψη επεισόδιο GNTΜ παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο STAR. Ένα επεισόδιο από το οποίο δεν απουσίαζαν τα κλάματα, οι φωνές, τα σπρωξίματα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των κοριτσιών αλλά και η ανατροπή κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Οι έξι φιναλίστ του ριάλιτι μόδας ξεχύθηκαν στα δάση και σαν άλλες Κοκκινοσκουφίτσες κλήθηκαν να ποζάρουν πλάι σε έναν γοητευτικό λύκο με διάθεση να εκφράσουν τα απαραίτητα συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό κατά τις λήψεις τους.

Η Κέισι Μίζιου, μάλιστα, “λύγισε” στη δική της προσπάθεια μα ευτυχώς η Έλενα Χριστοπούλου ήταν παρούσα και πλάι στη διαγωνιζόμενη για να της τονώσει την ψυχολογία και να της δώσει δύναμη προκειμένου να ολοκληρώσει τη δοκιμασία.

Όταν οι κοπέλες στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές του GNTM ενημερώθηκαν πως οι πέντε φιναλίστ, αμέσως μετά δηλαδή και την τελευταία αυτή αποχώρηση, θα αφήσουν την Αθήνα και θα “πετάξουν” στο Μιλάνο για την επόμενη δοκιμασία.

Η διαγωνιζόμενη που δεν κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο, ωστόσο, για την τελική φάση του GNTM και το ταξίδι ήταν η Άννα Χατζή, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από την Βίκυ Καγιά.

Το ριάλιτι μόδας του STAR είναι πια στην τελική ευθεία μιας και μόλις τρία επεισόδια απομένουν για να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια, την ερχόμενη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου!