Έρωτας μετά: Μεγάλο σοκ για την Ηλέκτρα ... Ποιος οµομολογεί τον φόνο του Σωκράτη

Έρωτας μετά: Μεγάλο σοκ για την Ηλέκτρα ... Ποιος οµομολογεί τον φόνο του Σωκράτη

Η Αννα, έξι µήνες πριν από το µυστηριώδες ατύχηµα, έχει µια συνάντηση µε τον Κωνσταντίνο. Του δηλώνει ότι θέλει να βάλουν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Εκείνος έχει αντίθετη άποψη. Αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της και τη βλέπει µαζί µε τον ∆ηµήτρη. Μεθυσµένος καταλήγει έξω από το σπίτι της. Εχοντας χάσει τον έλεγχο την εκβιάζει. Της λέει ότι εάν δεν παραδεχτεί ότι έχει σχέση µε τον µικρό, θα µιλήσει στον Χρήστο. Επιστρέφοντας στο τώρα, η Μάγδα ενηµερώνεται από την Αστυνοµία ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητό της το βράδυ που συνέβη το τροχαίο. Στη συνέχεια ο Ηλίας τής δίνει ένα φλασάκι όπου βρίσκεται αποθηκευµένο το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη.

Παράλληλα ο Γιώργος πηγαίνει να δει τον Κωνσταντίνο που έχει επανέλθει σε µεγάλο βαθµό. Στη συζήτηση που ακολουθεί ο Γιώργος µαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά και φεύγει µε µια σηµαντική πληροφορία που αφορά το ατύχηµα. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος ζητά να δει τον Χρήστο. Ο τελευταίος πηγαίνει να τον συναντήσει ιδιαίτερα προβληµατισµένος, µετά και την αναφορά του Νίκου ότι η υπόθεση της Αννας άνοιξε πάλι. Και ενώ η Νόρα περιµένει στο σπίτι τον Γιώργο, εκείνος βρίσκεται αιµόφυρτος στον δρόµο. Αυτός που τον βρίσκει σε άσχηµη κατάσταση είναι ο Τόνι, που τον µεταφέρει στο νοσοκοµείο.

Εν τω µεταξύ, η Ηλέκτρα δεν λέει να ηρεµήσει. Το καινούργιο… χτύπηµα που δέχεται είναι από τη Μάγδα. Η τελευταία, αφού της εξοµολογείται ότι εκείνη σκότωσε τον Σωκράτη, στη συνέχεια παραδίδεται στην Αστυνοµία. Το σοκ είναι µεγάλο για την Ηλέκτρα.

ethnos