Έτσι πήρε η Ελένη Κοκκίδου το ρόλο στη “Μουρμούρα”

Έτσι πήρε η Ελένη Κοκκίδου το ρόλο στη “Μουρμούρα”

Την Ελένη Κοκκίδου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Η αγαπημένη μας “Βουλίτσα” μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου.

«Όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα. Και έμαθα εκ των υστέρων ότι η σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού, με ήξερε από το θέατρο και με εκτιμούσε σαν ηθοποιό και κάτι είδε, επέμεινε και με πήρανε. Είπα αμέσως “ναι” γιατί είδα το σενάριό της και μου άρεσε πάρα πολύ.

Μου άρεσε η ιδέα ότι θα είμαι μόνο μου με κάποιον άλλον, δεν “έπαιζε” το όνομα του κυρίου Αντωνίου ακόμα, δεν ήξερα με ποιον θα είμαι. Το σενάριο με τράβηξε πολύ και θα έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ, κωμωδία στην κάμερα, στην τηλεόραση.

Προχθές κόψαμε την πίτα μας για το 2020 και γιορτάσαμε και τα εφτά χρόνια μουρμούρας. Είμαστε μια οικογένεια τόσα χρόνια μαζί. Απ’ ότι γνωρίζω μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου, θέλουν να συνεχίσει και του χρόνου», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Κοκκίδου.

Το διαβάσαμε στο zappit