Ελένη Μενεγάκη: Η έντονη ενόχληση και η απάντηση σε follower της!

Ελένη Μενεγάκη: Η έντονη ενόχληση και η απάντηση σε follower της!

 Χωρίς «Ελένη» έμεινε το σημερινό πρόγραμμα του Alpha, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής, όπως ανακοίνωσε το κανάλι. 

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε κανονικά στο πόστο της παρότι η εκπομπή δε βγήκε στον «αέρα». Μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το άδειο πλατό.

«Σε άδειο πλατό…Για προληπτικούς λόγους και προκείμενου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κ να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής δεν θα έχουμε πρόγραμμα σήμερα μέχρι νεοτέρας ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά …. για όλους», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή, ωστόσο, ένα από αυτά την ενόχλησε, καθώς τηλεθεάτρια υπονοούσε ότι η παρουσιάστρια είναι μόνη της στο πλατό, αφού εκείνη θέλει να βγουν κανονικά οι εκπομπές της αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν στην χώρα. 

Η Ελένη έκανε κάτι που κάνει σπάνια, απαντώντας της: «Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε άδειο πλατό ... #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις23 Μάρ, 2020 στις 2:26 πμ PDT