Αγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο Ιορδάνης που μπαίνει στη ζωή της Δρόσως

Αγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο Ιορδάνης που μπαίνει στη ζωή της Δρόσως

Νέα πρόσωπα εντάσσονται στο καστ των "Αγριων Μελισσών" που ξεκινά με νέα επεισόδια από απόψε το βράδυ στις 22.45.

Για πρώτη φορά θα δούμε τον Ιορδάνη που θα ερωτευτεί τη Δρόσω και θα αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με το παιδί της φέρνοντας μεγάλες ανατροπές.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι ο Λάμπρος Κωνσταντέας, που θα προτείνει γάμο στη Δρόσω και θα θελήσει να μεγαλώσει το παιδί της.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV ΕΘΝΟΣ ο Αλέξης Μίχας, η άφιξη στο χωριό ενός υφασματέμπορα πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών, αλλά και γενικά στη βασική ιστορία της σειράς. Πρόκειται για τον Ιορδάνη, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Ανάμεσα σε εκείνον και την Δρόσω, δεν θα αργήσει να «ανάψει» μια σπίθα.

Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει πως η Δρόσω είναι έγκυος, τής εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Εκείνη είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί. Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίζει να του πει την αλήθεια, πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα.

Ωστόσο, ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και το παιδί της να έχει πατέρα. Μάλιστα, η Ελένη, μαθαίνει τις προθέσεις του και συμφωνεί απόλυτα με το σχέδιο.

Πως όμως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι στο χωριό με κύρια πρόσωπα την Ασημίνα και την Μυρσίνη, αλλά και τον Νικηφόρο;

Ποιος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντέας

Όπως οι περσσότεροι από τους νέους ηθοποιούς της σειράς, και ο 26χρονος Λάμπρος Κωνσταντέας έχει έντονο θεατρικό παρελθόν, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και επί πτυχίω φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε να συμμετέχει σε παραστάσεις από το 2016 ως τελειόφοιτος στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“For BIG Flies”???? • •“ #christmas - #shopping #joy “ #myass ! // #christmasspirit???? • • •???? @billmilionis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λάμπρος Κωνσταντέας (@lambros_konstanteas) στις26 Δεκ, 2019 στις 11:42 πμ PST

Το διαβάσαμε στο the toc