Η Άσπα Τσίνα έφυγε από το J2US! Έρχεται η Άντζελα Δημητρίου;

25 Μαίου 2020 - 09:10 | Media
Η Άσπα Τσίνα έφυγε από το J2US! Έρχεται η Άντζελα Δημητρίου;

Από την περασμένη εβδομάδα που η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US για λόγους υγείας, πολλά ακούστηκαν για το ποια θα την αντικαταστήσει ως coach του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Ωστόσο η οριστική απόφαση της παραγωγής ήταν να παρθεί το βράδυ της Κυριακής.

Η Άσπα άφησε... μόνο τον Μάριο Πρίαμο λόγω ασθένειας

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής, η Άντζελα Δημητρίου είναι θετική για να αντικαταστήσει την Άσπα στο σόου του Open.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου» είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου», τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του «Survivor» που ήταν καλεσμένος.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi