Επικαιρότητα:

Alpha: Ντόμινο αλλαγών στο καθημερινό πρόγραμμα στη μετά Μενεγάκη εποχή

01 Ιουν. 2020 - 12:45 | Media
Alpha: Ντόμινο αλλαγών στο καθημερινό πρόγραμμα στη μετά Μενεγάκη εποχή

Ευρύ ανασχεδιασμό του καθημερινού προγράμματος και κατάργηση των υφιστάμενων ζωνών φέρνει η μετά Μενεγάκη εποχή στον Alpha. Αναγνωρίζοντας ότι το κεφάλαιο της Ελένης Μεναγάκη, που κλείνει στο τέλος της σεζόν έπειτα από 15 χρόνια, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι ανάλογο, η διοίκηση του Alpha, σχεδιάζει να αλλάξει τα πάντα, με στόχο να αποφύγει τις συγκρίσεις και να σηματοδοτήσει την έναρξη μία νέας περιόδου.

Η ζώνη 13:00 με 15:00 που υπηρέτησε η δημοφιλής παρουσιάστρια “σπάει”, ώστε να απαλλάξει από το βάρος της διαδοχής τα νέα πρόσωπα που καλούνται να αναλάβουν τις daytime εκπομπές τη νέα σεζόν. Ήδη ανακοινώθηκε ότι στο κανάλι εντάσσεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανάλογη ανακοίνωση αναμένεται και για τη Βάσω Λασκαράκη, ενώ στο καθημερινό “μείγμα” μπαίνουν επίσης η Ελεονώρα Μελέτη, η Αντελίνα Βαρθακούρη αλλά και το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο που συνεχίζει και του χρόνου.

Σταθερό θα παραμείνει μόνο το Happy Day από τις 8:00 έως τις 10:30. Πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με μαγειρική και γυναικεία θέματα φαίνεται να αναλαμβάνει η Βάσω Λασκαράκη, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναμένεται να αξιοποιηθεί σε καθημερινή εκπομπή-φορμάτ με στοιχεία μόδας, στα ίχνη του Shopping Star. Με κοινωνικά θέματα στη μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη θα ασχοληθεί η Ελεονώρα Μελέτη.

Με το ανακάτεμα των ζωνών που επιχειρείται είναι μάλλον βέβαιη η μετακίνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων από τις 12:15 στις 13:00, μεταθέτοντας έτσι την έναρξη των ψυχαγωγικών εκπομπών του μεσημεριού γύρω στις 14:00.

Πηγή: Reallife