Επικαιρότητα:

Έρωτας μετά: Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων! Τι θα συμβεί;

01 Ιουν. 2020 - 13:14 | Media
Έρωτας μετά: Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων! Τι θα συμβεί;

Η δραματική σειρά «Έρωτας Μετά» επιστρέφει με νέα επεισόδια μέσα φυσικά από τη συχνότητα του Alpha.

Διάβασε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση:

Δευτέρα 1η Ιουνίου

Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να στριμώξει τον Λεγάτο, λέει στη Σοφία για την γυναίκα στο διαμέρισμα, επιβεβαιώνοντας έτσι της υποψίες της ότι την απατά. Ο Παπαδόπουλος ζητά από τον Τόνι τα διαβατήρια του Αλέξανδρου και της Αλίκης για να τα δώσει στην Όλγα. Ο Κωνσταντίνος παίρνει τηλέφωνο τον Λεγάτο και με πρόφαση τις γνώσεις του στα χρηματιστηριακά, τον καλεί στο γραφείο του για να τον ψαρέψει. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Άννα κι ο Κωνσταντίνος αποφασίζουν να πάνε μαζί σε μια μιλόνγκα, χωρίς όμως να ξέρουν ότι ο Λεγάτος είναι εκεί και τους παρακολουθεί.

Τρίτη 2 Ιουνίου

Τα νέα για τη δολοφονία του Αφεντάκη σοκάρουν τους πάντες, και περισσότερο την Όλγα που ξαφνικά βρίσκεται ξεκρέμαστη. Όμως συνέπειες από τη δολοφονία αυτή φαίνεται πως υπάρχουν και στη σχέση του Ηλία με την Κατερίνα όσο και της Όλγας με τον Παπαδόπουλο. Η Άννα ζητάει από τον Λεγάτο να στείλει η ίδια ένα βίντεο στους δικούς της. Η Σοφία, που δεν έχει πειστεί από αυτά που της λέει ο Λεγάτος, δέχεται μια ακόμα επίσκεψη του Δημήτρη.

Τετάρτη 3 Ιουνίου

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά το κυνηγητό τους συνεχίζεται. Ο Τόνι καλεί στο αστυνομικό τμήμα έναν αγιογράφο που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα γι’ αυτόν που πλαστογράφησε τα διαβατήρια της Αλίκης και του γιου του Παπαδόπουλου. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να έρθει σε συνεννόηση με τον Χρήστο για το θέμα του Μιχαλάκη, ενώ η σχέση της Άντις και του Νίκου αρχίζει να φουντώνει ξανά. Η Μάγδα αρχίζει να υποπτεύεται πώς ο Ηλίας κάτι ετοιμάζει στην εταιρία και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από μπελάδες. Είκοσι μέρες πριν το ατύχημα, η Άννα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει διαβατήριο, αλλά εκεί πετυχαίνει τον Φώτη.