MasterChef: Ο Μπέλος πιεζόταν με τη Μαρία, ήθελε χρόνο και με τα άλλα παιδιά

03 Ιουν. 2020 - 16:06 | Media
MasterChef: Ο Μπέλος πιεζόταν με τη Μαρία, ήθελε χρόνο και με τα άλλα παιδιά

Την Μαριάννα Πουλμέντη φιλοξένησαν σήμερα στον αέρα των Κου Κου ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Η Μαριάννα, βέβαια, βγήκε με σύνδεση μέσω skype, όπου απάντησε για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για την Κατερίνα Λένη.

«Στεναχωρήθηκα πραγματικά εκείνη την μέρα γιατί πηγαίναμε πολύ καλά με τα παιδιά, περνάγαμε πολύ καλά στο σπίτι. Είχα απογοητευτεί βεβαίως με τη μαγειρική μου οπότε ένιωσα να μου φεύγει ένα βάρος. Τα είχα… παραδώσει τα όπλα. Ήταν περίεργη η ψυχολογία μου αφού ξαναμπήκα στο παιχνίδι. Η κατάσταση στο σπίτι έφτιαξε πολύ γρήγορα. Η ψυχολογία μου και ο εαυτός μου με έριξαν», είπε αρχικά η Μαριάννα Πουλμέντη

«Υπήρχαν τσακωμοί με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, αλλά στο τέλος ήμασταν μια χαρά όλοι. Η αντιπαράθεση ήταν γι’ αυτό που έγινε με τη Μάρλεν που είχε κερδίσει το mystery box και όταν ήθελε ο Δημήτρης να ψηφίσει τη Μάρλεν επειδή απλά ξαναμπήκε…  Δεν είχα εκφραστεί ωραία, αλλά το πίστευα αυτό που έλεγα. Η συμπεριφορά του άλλαξε με τη Μαρία, δεν ήταν ο ίδιος Δημήτρης που γνωρίσαμε

Άλλαξε υπερβολικά και όντως καμιά φορά πιεζόταν και ήθελε λίγο χρόνο με τα παιδιά και δεν ήθελε να είναι όλη την ώρα με τη Μαρία», εξήγησε η Μαριάννα Πουλμέντη για Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη.

Για Κατερίνα Λένη, η Μαριάννα Πουλμέντη είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ πολύ στην Κατερίνα. Το μόνο που θα πω  είναι ότι κατ’ εμέ, αλλά θεωρώ και για αρκετούς παίκτες ότι από τη στιγμή που έφυγε από το παιχνίδι υπήρχε πάρα πολύ καλύτερο κλίμα στο σπίτι. Για μένα ήταν μια δυσάρεστη παρουσία».