Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη

08 Ιουν. 2020 - 12:18 | Media
Άγριες μέλισσες:  Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη

 Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα (8 Ιουνίου). Ο Δούκας αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ανέτ πως ο γιος της είναι ο Μελέτης, ενώ προσπαθεί γι’ άλλη μια φορά να την πείσει να επιστρέψει στο Παρίσι. Ομως η Ανέτ είναι αποφασισμένη να παραμείνει και να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του παιδιού της. Παράλληλα η Δρόσω αντιλαμβάνεται το φλερτ του Ιορδάνη Αλεξανδρή, ενός νεαρού εμπόρου υφασμάτων, όμως δεν του αφήνει περιθώρια προσέγγισης.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πάρει στα χέρια του την περιβόητη μελέτη του Θεοτόκη και με τη συμπαράσταση της Ασημίνας βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο σχέδιό του να ανατρέψει τη βιομηχανική ζώνη. Η Ελένη δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας από τον Κυπραίο, ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος βρίσκεται σε ένα δικηγορικό γραφείο προκειμένου να βρει μια λύση για να πάρει διαζύγιο από τη Θεοδοσία.

Ο Δημήτρης παρασύρει τον Κλεομένη σε ένα απομονωμένο μέρος, προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει μπροστά στα μάτια του Δούκα, του Κωνσταντή και του Μελέτη.

Στη σκηνή που αποκάλυψε το Πρωινό η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Όλα έχουν σχέση με την εγκυμοσύνη της Δρόσως αλλά και φυσικά με την αντιπάθεια της Μυρσίνης στο πρόσωπο της Λενιώς, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του γιού της.

Ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και τη μεταφέρουν στο χωριό

Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις φέρνουν τις αδερφές Σταμίρη σε δεινή θέση - όπως αναφέρει το «Tv Έθνος», στις 6 Ιουνίου 2020. Ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και τη μεταφέρουν στο χωριό. Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Αργότερα η κοπέλα σοκαρισμένη πηγαίνει στον Μελέτη ρωτώντας ευθέως αν εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Γιάννου.

Η Θεοδοσία παραδέχεται στην Ελένη πως την άφησε σκόπιμα αβοήθητη στον γκρεμό, γιατί είναι η αιτία της δυστυχίας της. Ο Ιορδάνης εξομολογείται τον έρωτα του στη Δρόσω, ωστόσο η Ασημίνα τον συναντά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την αδελφή της. Η Θεοδοσία συνειδητοποιεί πως έχασε τον σταυρό της στο σημείο όπου έπεσε η Ελένη και πηγαίνει να τον ψάξει. Το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί... Ο Νικηφόρος με τη βοήθεια ακόμα ενός συμμάχου αποκτά στοιχεία που όχι μόνο θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα σχέδια του Δούκα για τη βιομηχανική ζώνη, αλλά μπορεί να τον στείλουν και στη φυλακή. Παράλληλα, ο Κωνσταντής βοηθάει οικονομικά τη Θεοδοσία χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Υστερα από την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Ελένης απέναντι στον Κυπραίο, η σχέση τους φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της.

Η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου για την απαλλοτρίωση, αλλά τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ιορδάνης, μετά τη συνάντησή του με την Ασημίνα, προσπαθεί να αποσπάσει από τη Δρόσω το μυστικό της κι αυτήν τη φορά τα καταφέρνει. Ο Δούκας πετυχαίνει για ακόμα μία φορά να επικρατήσει στη μάχη για τη βιομηχανική ζώνη καθώς το δικαστήριο αποφασίζει υπέρ της απαλλοτρίωσης και η Ελένη χάνει και το σπίτι και τα χωράφια της. Η Ελένη δέχεται ακόμα ένα πλήγμα όταν οι αγρότες αποφασίζουν να διαλύσουν τον συνεταιρισμό. Οι φουρτούνες για την Ελένη δεν λένε να σταματήσουν όταν μια δικαστική ειδοποίηση θα τη φέρει μπροστά στον χειρότερο φόβο της, ενώ ο Ιορδάνης έρχεται με μια πρόταση στη Δρόσω και την Ελένη που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση των τριών αδελφών..

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Backstage moment με λατρεμένο Κωνσταντή !Βγαλμένο μέσα από τη ζωή ...τι τα θέτε... @yiannis_koukourakis #Σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) στις6 Ιούν, 2020 στις 3:53 πμ PDT